Waar kunt u Met Passie vinden?

De praktijk is gevestigd in Vathorst (Amersfoort-Noord). De praktijkruimte bestaat uit verschillende ruimtes. Er is een prettige ruimte voor de individuele begeleiding. Voor groepen zal gebruik worden gemaakt van de algemene ruimte. Bij mooi weer kan er ook in de tuin gewerkt worden. De praktijk is goed te bereiken vanuit de wijk, maar ligt ook gunstig voor als u uit een andere wijk komt.

Wie zijn wij?

Mijn naam is Mireille van Hasselt. Na jaren voor de klas te hebben gestaan ben ik in 2015 gestart met mijn eigen RT-praktijk. Graag wil ik kinderen weer in hun kracht zetten. Ze leren vertrouwen op zichzelf. 

Ik vind het een uitdaging om kinderen dat te bieden wat ze nodig hebben. Kinderen verder helpen en ze de begeleiding bieden die past bij het kind. Het werken met de growthmindset zal verweven zijn in de begeleiding die ik bied. Kinderen coachen in hun eigen leerproces, eigen doelen te stellen en eigen keuzes te maken is daarbij heel belangrijk. De intrinsieke motivatie van het kind aanspreken. Bij Met Passie kan ik de kinderen de aandacht geven die ze nodig hebben. 

Ik ben aangesloten bij de landelijke beroepsgroep voor Remedial Teachers (www.LBRT.nl).

Mijn naam is Judith Dibbet. Na jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, heb ik er 12 jaar geleden voor gekozen mijn hart te volgen en de keus te maken om als leerkracht in het basisonderwijs te gaan werken. Na alle opgedane ervaringen, trainingen en opleidingen wil ik mezelf inzetten om kinderen persoonlijk te begeleiden.

De afgelopen 3 jaar ben ik werkzaam op een school, waarbij het onderwijs is gebaseerd op de 7 gewoonten van effectiefleiderschap van Steven Covey. De trainingen en de inmiddels opgedane ervaringen in de groepen hebben mij veel inzichten gegeven hoe je kinderen kunt laten zien en ervaren waar hun kwaliteiten en talenten liggen en dat ze deze talenten als hulpbronnen kunnen inzetten bij belemmeringen en obstakels. Graag wil ik dit meegeven aan de kinderen zelf.

Daarnaast ben ik kindercoach en coach ik kinderen in hun sociaal-emotionele ontwikkeling. Zie voor meer informatie www.depaarsegiraf.nl

Met Passie. Ieder kind in zijn kracht zetten.